Cursuri de dans pentru copii incepand cu varsta de 4 ani la scoala de dans Daniel Petre

Dansul sportiv este o activitate ce contribuie la dobândirea unor reguli de eticheta in societate, a unei atitudini pozitive si a unei posturi de invidiat in acelasi timp cu miscarea fizica si relaxarea. 

Dansul sportiv este mult mai benefic decat mersul pe jos,

mai distractiv decat o petrecere si mai eficient ca orice dieta.

De foarte multe ori parintii spun afirmatia: “Imi doresc pentru copilul meu tot ce este mai bun”. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra pentru a va oferi cursuri de dans pentru copii. Dansul fiind o forma de arta care imbina in cel mai frumos si natural mod miscarea cu muzica aducand o multime de beneficii atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Descopera pasiunea pentru dans a copilului tau! La cursurile de dans pentru copii de la scoala de dans Daniel Petre ne aventuram impreuna cu cei mici in lumea dansului, descoperim energicele dansuri latino, elegantele stiluri standard si ne distram dansand pe cele mai cunoscute melodii ale momentului.

Expresivitate, Creativitate, Comunicare, Competitivitate si Emotie, sunt doar cateva dintre abilitatile pe care le vom dezvolta in cadrul orelor de dans sportiv.

Beneficiile dansului pentru copii

 • Ajuta la o dezvoltare armonioasa! Cursurile de dans sunt unele dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul tau. El foloseste constant si echilibrat toate grupele de muschi si astfel dansul ajuta la tonifierea musculaturii si la o crestere si modelare armonioasa a corpului copilului. Unele forme de dans ofera si o gratiozitate in miscarile copilului. In plus, in timpul dansului se formeaza si se stimuleaza functii importante implicate in dezvoltarea fizica a copilului: coordonarea, forta, echilibrul si flexibilitatea.
 • Ajuta la curectarea posturii corpului si previne afecţiunile coloanei vertebrale precum scolioza!
 • Este o forma de relaxare si distractie! La cursurile de dans, copiii se distreaza foarte mult alaturi de alti copii si se amuza foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scadea nivelul de anxietate al copiilor, pentru ca dansul este pana la urma si un mod de descarcare psihologica si de comunicare a trairilor, prin limbaj nonverabal.
 • Ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile sociale! Inscrierea copilului la un curs de dans inseamna din start integrarea lui intr-o comunitate mica. Copilul poate sa lege prietenii si invata cum sa socializeze in grupuri. Interactiunile cu ceilalti copii sunt esentiale in dezvoltarea sociala a copilului.
 • Ajuta la concentrare. Copiii au probleme cu concentrarea, iar la cursurile de dans, prin antrenamente si repetitii, dansul ii ajuta sa asculte de instructiunile oferite si sa realizeze miscarile pe rand si cu rabdare, imbunatatindu-si concentrarea.
 • Le dezvolta increderea in forte proprii si stima de sine! Dansul are un impact pozitiv din punct de vedere emotional asupra copiilor. Ei, prin cursurile de dans, invata sa faca fata expunerii publice si interactiunilor sociale si cu fiecare reusita sau progres isi consolideaza increderea in sine.
 • Ii ajuta sa devina responsabili! Dansul inseamna nu in cele din urma implicare si responsabilitate. Ei, la cursurile de dans, invata sa se adapteze in grupuri, apare sentimentul de apartenenta la grup si invata sa respecte reguli. Tot la cursurile de dans, vor invata sa asculte, sa isi ajute echipa la nevoie, sa ii incurajeze dar totodata apare si spiritul de competitie, de a fi mai bun in tot cea ce face.
 • Le imbunatateste memoria! Dansul in grupuri organizate prespune o rutina, pasi de dans prestabiliti si multe alte reguli care pun la lucru memoria copilului. Cei mici, la cursurile de dans, trebuie sa retina un ansamblu de miscari in realizarea unui dans, iar prin repetitii continue, memoria le este stimulata.

Dansul competitional pentru copii

Performantele vor veni ca un bonus in urma pregatirii, si a obiectivelor pe care le vom stabili pentru copilul dumneavoastra.

Dansul de competitie este prin complexitatea sa mult diferit de activitatea de petrecere a timpului liber, avand o structura competitionala organizata la cel mai inalt nivel competitiv.

In intreaga lume, dansatorii sunt diferentiati pe clase, in functie de nivelul de pregatire si performanta, incepand de la cel mai mic nivel, Hobby, trecand prin clasele E, D, C, B, A, si ajungand pana la clasa internationala S.

Sportivii sunt grupati pe 7 categorii de varsta, astfel: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, peste 35 ani.

Dansul sportiv prezinta cinci discipline:

 • Sectiunea dansurilor standard: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick-Step
 • Sectiunea dansurilor latino-americane: Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive
 • Sectiunea 10 dansuri: cuprinzand toate dansurile intr-o singura competitie
 • Sectiunea formatii, alcatuita de regula din opt perechi, ce danseaza Standard sau dansuri Latino-americane.
 • Sectiunea showdance

Mai presus de toate dansul inseamna in acelasi timp emotie, curaj, autodepasire, miscare si bucurie avand o mare influenta asupra temperamentului si stilului unei copil, dezvoltandu-i cultura si principiile de viata.

Raicu AlexRaicu Alex
15:48 12 Dec 23
recomand, Daniel ne-a facut coregrafia pentru nunta si a iesit superb ✌️✌️✌️
Andrei OvidiuAndrei Ovidiu
06:10 06 Dec 23
Diana PopiniucDiana Popiniuc
08:21 02 Dec 23
Am luat lecții de dans pentru dansul de mireasă (nunta a avut loc pe 20 mai 2023). Eu personal nu credeam ca voi invata ceva pentru ca ma consider o persoana cu 2 picioare inguste :), dar spre surprinderea mea a fost o experienta unica si minunata. Trebuie sa fii constiincios si sa repeti si acasa pentru ca Daniel profesorul de dans iti arata si explica…dar nu danseaza in locul tau. Mi-a plăcut că am înțeles tot ce ne-a explicat, că a fost atent la ceea ce i-am spus că ne dorim, iar rezultatul final a depășit cu mult așteptările noastre. Am avut un moment de 3 minute plin de emoții, spectaculos pentru că nimeni nu se aștepta să dansăm așa și ne-a umplut sufletul de bucurie pentru că l-am „executat” lejer de parcă l-am fi știut de o viață.Îți mulțumesc, Daniel, pentru dăruirea și ajutorul de care ai dat dovadă. Stiu ca asa esti cu toti cei care iti trec prin mana, pentru ca am trimis si prietenii nostri care au fost foarte incantati si rezultatul a fost wow.Sfat pentru cei care vor să urmeze cursuri de dans: fă-o și nu vei regreta.Multumesc Daniel!
Dumitrescu CătălinDumitrescu Cătălin
14:42 01 Dec 23
Am avut cinci lecții de dans cu Daniel și a fost pur și simplu extraordinar! Atmosfera relaxată și ghidarea răbdătoare a lui Daniel au făcut procesul de învățare distractiv și confortabil. Creativitatea sa și atenția la detalii, împreună cu profesionalismul, fac această experiență recomandabilă pentru oricine caută să aducă ceva special pe ringul de dans la nunta lor.
Oana VpiOana Vpi
09:58 30 Nov 23
Am reușit să facem un dans al mirilor in 3 ședințe, mulțumim frumos. Recomand cu mare drag!
Roxana BurtoiuRoxana Burtoiu
12:21 29 Nov 23
Am luat atat cursuri pentru dansul mirilor, dar am participat si la cursuri de tango, salsa si bachata. Daniel este un profesionist desavarsit, explica totul cu rabdare atat la cursul de grup, cat si la cel particular pentru dansul mirilor.In mod deosebit, pentru dansul mirilor a avut rabdare sa ne cunoasca mai bine, apoi ne-a propus optiuni de melodii si ne-a sfatuit cu privire la figuri, avand in vedere ca si tinutele (costum, respectiv rochie de mireasa) urmau sa aiba o dinamica diferita fata de hainele lejere de la repetitii.Recomand cu incredere. Veti invata de drag si veti crea amintiri frumoase cu ceea ce invatati.
Andra GingirelAndra Gingirel
11:54 29 Nov 23
Excelent! Un profesor implicat si atent. Noi am ajuns la Daniel pentru dansul mirilor avand un timp scurt in care sa invatam. In 4 sedinte ne-a ghidat cu calm si am reusit sa imbinam 2 stiluri diferite de dans. Am comunicat usor, am invatat si memorat cu usurinta ceea ce el ne-a invatat. 🙏🏽🌈 Multumim!
Oana ArteneOana Artene
10:55 29 Nov 23
Daniel ne-a ajutat sa avem un dans al mirilor pe sufletul nostru, iar momentul a fost unul de excepție, dovada fiind și aprecierile invitaților.Recomand cursurile de dans datorită atmosferei plăcute create de Daniel, dar și datorită faptului ca reușește sa adapteze perfect coregrafia pe cerintele și aptitudinile fiecăruia.🤍Mii de mulțumiri!
Raluca StanciuRaluca Stanciu
10:32 29 Nov 23
Am colaborat cu Daniel Petre pentru dansul mirilor, unde ne-am dorit o coregrafie fluida, naturala, care sa nu se axeze pe numarat pasi si stres. Totul a fost minunat, ni s-a explicat cu multa rabdare si ni s-au propus elemente faine de efect dar cu un grad de dificultate redus. Desi nu aveam experienta am reusit in 6 sedinte sa avem un dans care a decurs perfect. Recomand cu mare drag! Cu siguranta vor reveni la clase de alte tipuri de dans.
js_loader

Grupe de dans pentru copii

Te asteptam la sala noastra din Bucuresti (sector 3)

Grupa 1

 • Luni 19:00 – 20:00 (pregatire fizica-specifica)
 • Marti si Joi 17:30 – 20:30
 • Abonament 8 sedinte/luna – 350 lei
 • Abonament 4 sedinte/luna – 200 lei
 • Plata per sedinta de grup – 75 lei sedinta
 • Bulevardul Theodor Pallady nr. 287 (incinta IOR 2)

Grupe NOI

 • Marti si Joi 17:30 – 18:30 (copii 5-8 ani)
 • Sambata 11:00 – 12:00 (copii 3-5 ani)
 • Abonament 4 sedinte/luna – 200 lei
 • Plata per sedinta de grup – 75 lei sedinta
 • Bulevardul Theodor Pallady nr. 287 (incinta IOR 2)

INSCRIERE

Pentru inscriere foloseste una dintre modalitatile de mai jos.