Cursuri de dans pentru adulti incepatori sau avansati la scoala de dans Daniel Petre

Simte bucuria de a trai prin dansul care ti se potriveste! La cursurile de dans de la scoala de dans Daniel Petre, intr-o atmosfera relaxata si plina de buna-dispozitie, vei descoperi lumea plina de pasiune si bucurie a dansului.

Dansul este fericire, fericirea este in interiorul tau, fericirea esti tu. Un moment de relaxare, socializare si dezvoltare a partii artistice pe care o  descoperi iesind din zona de confort. 

Esti atras de DANSUL DE SOCIETATE, insa nu ai avut curajul sa te inscrii la un curs pana acum? Este momentul sa scapi de inhibitii si sa descoperi latura creativa care a fost lasata „pe altadata”. 

Alaturi de noi vei invata primii tai pasi de dans de societate. Evadeaza din rutina zilnica. Te poti inscrie singur, sau impreuna cu perechea ta. 

Stilurile de dans pe care le practicam in cadrul cursurilor sunt: Dansurile Latino ( Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) Dansurile Standard (Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Slow Fox, Quick Step), precum si dansurile Sociale (Salsa, Bachata, Tango Argentinian, etc.)

Raicu AlexRaicu Alex
15:48 12 Dec 23
recomand, Daniel ne-a facut coregrafia pentru nunta si a iesit superb ✌️✌️✌️
Andrei OvidiuAndrei Ovidiu
06:10 06 Dec 23
Diana PopiniucDiana Popiniuc
08:21 02 Dec 23
Am luat lecții de dans pentru dansul de mireasă (nunta a avut loc pe 20 mai 2023). Eu personal nu credeam ca voi invata ceva pentru ca ma consider o persoana cu 2 picioare inguste :), dar spre surprinderea mea a fost o experienta unica si minunata. Trebuie sa fii constiincios si sa repeti si acasa pentru ca Daniel profesorul de dans iti arata si explica...dar nu danseaza in locul tau. Mi-a plăcut că am înțeles tot ce ne-a explicat, că a fost atent la ceea ce i-am spus că ne dorim, iar rezultatul final a depășit cu mult așteptările noastre. Am avut un moment de 3 minute plin de emoții, spectaculos pentru că nimeni nu se aștepta să dansăm așa și ne-a umplut sufletul de bucurie pentru că l-am „executat” lejer de parcă l-am fi știut de o viață.Îți mulțumesc, Daniel, pentru dăruirea și ajutorul de care ai dat dovadă. Stiu ca asa esti cu toti cei care iti trec prin mana, pentru ca am trimis si prietenii nostri care au fost foarte incantati si rezultatul a fost wow.Sfat pentru cei care vor să urmeze cursuri de dans: fă-o și nu vei regreta.Multumesc Daniel!
Dumitrescu CătălinDumitrescu Cătălin
14:42 01 Dec 23
Am avut cinci lecții de dans cu Daniel și a fost pur și simplu extraordinar! Atmosfera relaxată și ghidarea răbdătoare a lui Daniel au făcut procesul de învățare distractiv și confortabil. Creativitatea sa și atenția la detalii, împreună cu profesionalismul, fac această experiență recomandabilă pentru oricine caută să aducă ceva special pe ringul de dans la nunta lor.
Oana VpiOana Vpi
09:58 30 Nov 23
Am reușit să facem un dans al mirilor in 3 ședințe, mulțumim frumos. Recomand cu mare drag!
Roxana BurtoiuRoxana Burtoiu
12:21 29 Nov 23
Am luat atat cursuri pentru dansul mirilor, dar am participat si la cursuri de tango, salsa si bachata. Daniel este un profesionist desavarsit, explica totul cu rabdare atat la cursul de grup, cat si la cel particular pentru dansul mirilor.In mod deosebit, pentru dansul mirilor a avut rabdare sa ne cunoasca mai bine, apoi ne-a propus optiuni de melodii si ne-a sfatuit cu privire la figuri, avand in vedere ca si tinutele (costum, respectiv rochie de mireasa) urmau sa aiba o dinamica diferita fata de hainele lejere de la repetitii.Recomand cu incredere. Veti invata de drag si veti crea amintiri frumoase cu ceea ce invatati.
Andra GingirelAndra Gingirel
11:54 29 Nov 23
Excelent! Un profesor implicat si atent. Noi am ajuns la Daniel pentru dansul mirilor avand un timp scurt in care sa invatam. In 4 sedinte ne-a ghidat cu calm si am reusit sa imbinam 2 stiluri diferite de dans. Am comunicat usor, am invatat si memorat cu usurinta ceea ce el ne-a invatat. 🙏🏽🌈 Multumim!
Oana ArteneOana Artene
10:55 29 Nov 23
Daniel ne-a ajutat sa avem un dans al mirilor pe sufletul nostru, iar momentul a fost unul de excepție, dovada fiind și aprecierile invitaților.Recomand cursurile de dans datorită atmosferei plăcute create de Daniel, dar și datorită faptului ca reușește sa adapteze perfect coregrafia pe cerintele și aptitudinile fiecăruia.🤍Mii de mulțumiri!
Raluca StanciuRaluca Stanciu
10:32 29 Nov 23
Am colaborat cu Daniel Petre pentru dansul mirilor, unde ne-am dorit o coregrafie fluida, naturala, care sa nu se axeze pe numarat pasi si stres. Totul a fost minunat, ni s-a explicat cu multa rabdare si ni s-au propus elemente faine de efect dar cu un grad de dificultate redus. Desi nu aveam experienta am reusit in 6 sedinte sa avem un dans care a decurs perfect. Recomand cu mare drag! Cu siguranta vor reveni la clase de alte tipuri de dans.
js_loader

Grupe de dans pentru adulti – incepatori sau avansati

Te asteptam la sala noastra din sectorul 3 – Theodor Pallady nr 287

Grupa 1 – Adulti – Incepatori

  • Luni
  • 20:30 – 22:00
  • Salsa, Bachata, Tango Argentinian
  • Pentru cupluri reducere de 10%
  • Bulevardul Theodor Pallady nr. 287 (incinta IOR 2)

Grupa 2 – Adulti – Intermediari

  • Marti si Joi
  • 21:00 – 22:00
  • Salsa, Bachata, Tango Argentinian.
  • Pentru cupluri reducere de 10%
  • Bulevardul Theodor Pallady nr. 287 (incinta IOR 2)

INSCRIERE

Pentru inscriere foloseste una dintre modalitatile de mai jos.