|

Visul de a dansa!

Oamenii simt o anumita emotie atunci cand danseaza. Aceasta emotie se manifesta in functie de starea pe care fiecare o are in acel moment. Cu toate acestea dansul are puterea miraculoasa de a transforma orice stare mai putin pozitiva intr-un sentiment minuntat de bucurie.

Emotia in dans

Prin emotii putem transmite atunci cand dansam, bucurie sau tristete, durere sau fericire, ura sau iubire sau oricare alt sentiment. Dansul in esenta nu este doar o forma de miscare mecanica. Dansul este o exprimare profunda, un limbaj nonverbal. Prin dans putem comunica si sa fim intelesi de orice om de pe aceasta planeta.

Copii si dansul

Un copil atunci cand danseaza are un singur sentiment si acela este bucurie. Copiii sunt foarte fericiti cand danseaza pentru ca isi pot exprima prin miscare ceea ce nu pot prin cuvinte. Starea de veselie pe care o au atunci cand danseaza ii ajuta sa devina mult mai increzatori si mai optimisti. Pentru ca dansul pentru ei inseamna distractie. Copiii stiu doar sa se bucure cu sufletul atunci cand danseaza pentru ca ei traiesc pur si simplu clipa.

Adultii si dansul

Oamenii mari, prin dans, pot elibera mult mai multe trairi. Adultii au avut timp sa traiasca foarte multe experiente in viata lor si bune si rele. De aceea ei pot trai diferite stari si sentimente doar printr-un singur dans, acest lucru ii face sa simta ca traiesc.

Fericirea prin dans

Emotiile sunt acele lucruri care ii fac pe oameni sa constientizeze sentimentele reale. Cu ajutorul dansului ei le pot exprima, lasand libera orice traire interioara. Dansand, indiferent de varsta sau religie, oamenii se conecteaza la propria fiinta traind foarte intens clipa prezenta. Dansul ii ajuta pe oameni sa-si deblocheze mintea si sufletul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *