Stăpânește-ți emoțiile la dansul tău de nuntă

Una dintre cele mai bune tradiții ale nunților este primul dans al mirilor. Această poate fi, fie o melodie lentă sentimentală, o melodie pop modernă sau un mix distractiv al ambelor. Cu toate acestea, poate fi și un moment stresant. În special, dacă cuplul nu s-a pregătit și se teme să fie în centrul atenției. Ultimul lucru pe care un cuplu vrea să-l facă este să se balanseze înainte și înapoi în fața tuturor oaspeților lor, că și cum ar fi fost din nou la un examen de școală. Soluția acestui lucru este să obțineți o pregătire de la un profesor profesionist de dans de nuntă, astfel încât să fiți pregătiți pentru ziua aceea mare. În acest articol, vom oferi câteva sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru acest prim dans.

Angajați un profesor profesionist.

Majoritatea oamenilor nu sunt dansatori pregătiți și chiar dacă le place să danseze, nu au experiență dansând în cuplu. S-ar putea consideră că nu sunt capabili să danseze cu două picioare stângi și se sperie foarte mult de ideea de a fi priviți de toți invitații în timpul primului lor dans. Cel puțin aceștia nu vor să plictisească publicul urmărindu-i doar să se rotească în jurul ringului de dans. Există o soluție simplă în acest sens: angajați un profesor de dans cu experiență. Te poate ajută să înveți câteva mișcări de bază, astfel încât să te simți mai confortabil pe ringul de dans. Instructorul vă poate ajută, de asemenea, să alegeți stilul de dans și coregrafia cea mai potrivită pentru dansul vostru.

Alegeți coregrafia adecvată cu tematica evenimentului.

Odată ce ai angajat un profesor de dans, posibilitățile sunt nesfârșite pentru dansul tău. Vă vor oferi coregrafii personalizate pentru a se potrivi melodiei alese. Acest lucru nu trebuie să fie foarte greu sau avansat. Până la urmă, nu concurezi pentru trofeul campionatului de dans. Lucrează cu instructorul pentru a descoperi mișcarea care se potrivește temei, viziunii și nivelului tău de abilități. Chiar dacă ai de gând să faci un dans lent, există mai multe opțiuni decât ai putea crede. Și, desigur, puteți condimenta mereu lucrurile urmărind de la melodia ta romantică lentă la o melodie de petrecere rapidă. Oaspeții voștri vor fi impresionați de mișcările voastre armonioase.

Practica este secretul unui dans perfect.

După ce ai început lecțiile, trebuie să exersezi, să exersezi, să exersezi. Practicați cu profesorul și cu partenerul dvs. acasă și în sala de dans. Nu uitați, veți avea doar un singur dans. Și dacă veți trece prin sansa de a angaja un profesor de dans, ar trebui să profitați la maxim. Singurul mod în care poți face asta este prin practică. Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei primi mai bine și cu atât vei avea mai multă încredere pe ringul de dans. Emotiile si tracul apar atunci cand mirii nu au repetat suficient dansul învatat. Este posibil să găsiți împreună si un nou hobby.

Nuntile au multe traditii.

Una dintre ele este primul dans. Acesta este locul în care tu și partenerul tău sărbătorim ca un cuplu pe ringul de dans. Totuși, aceasta poate fi una dintre cele mai stresante părți ale planificării nunții, dacă nu sunteți pregătit. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor nu au încredere pe ringul de dans și sunt speriați să fie centrul atenției. Soluția pentru aceasta este să angajezi instructori profesioniști de dans, precum instructorii cu multi ani de experiență de la scoala de dans Daniel Petre. Sunt specializați în pregătirea dansului de nuntă și vor veni atât cu coregrafia cât și cu instrucțiunile de bază de care aveți nevoie pentru a avea cel mai bun prim dans posibil. Sper ca acest articol să vă ajute să vă calmați emotiile și să vă pregătească pentru primul vostru dans de nuntă.

În esență dansul mirilor este un simbol al iubirii al potrivirii dintre cei doi prin sincronizarea pașilor și a inimilor. Este momentul cel mai intens, cel mai așteptat și urmărit de toți invitații. Faceți din acest moment o amintire frumoasă și plină de aplauze.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *