|

Poți să înveți să dansezi online?

Dansul este o abilitate pe care o poți învață chiar în confortul casei tale. Tehnologia pe cât de avansată a devenit, nu există reguli stabilite cu privire la locul sau modul în care puteți învăța să dansați. De aceea cursurile de dans online sunt o modalitate excelenta.

Puteți învăța să dansați online?

Bazele dansului pot fi învățate online dacă aveți dorința pentru acest lucru. Dacă vrei cu adevărat să-ți perfecționezi abilitățile și să mergi departe în industria dansului, atunci cel mai bine este să iei cursuri cu un profesor profesionist și cu experiență. Asta pentru că ei să vă poată îndrumă și consilia personal, ceea ce nu se poate face vizionând un tutorial video online.

S-ar putea să fie visul tău de-a lungul vieții să înveți să dansezi sau s-ar putea să te trezești într-o zi și să decizi că vrei să înveți să dansezi, dar nu ai timp să te înscrii la cursuri sau toate sunt pline, prea scump sau prea departe de casa ta! Acest lucru nu ar trebui să te descurajeze nici măcar. Puteți învăța să dansați online.

Învățând dansul din videoclipuri online.

Dacă vă faceți timp să vă uitați în jur, veți descoperi că există o mulțime de videoclipuri și tutoriale de dans online gratuite pe care le puteți viziona. Ele vă vor învăța elementele de bază ale dansului. Platforma principală pentru aceste videoclipuri este singurul YouTube. Aici puteți găsi lecții de hip-hop, dans sportiv, balet. Îi dai numele, iar YouTube va avea un videoclip pentru el. Problema cu care vă puteți confrunta este să aflați ce videoclip este potrivit pentru dvs.

Următoarele sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să luați în considerare ce videoclip alegeți:

Lungime

Unul dintre primele lucruri la care trebuie să te uiți când încerci să găsești videoclipul perfect care se potrivește nevoilor tale este lungimea videoclipului. Dacă nu te poți angaja să exersezi mai mult de 30 de minute pe zi, atunci nu te lăsa aspirat de lecțiile unui coregraf care tind să ruleze pe durată lungă.

Coregraf

Vrei să te asiguri că urmărești videoclipuri de la un coregraf legitim. Ultimul lucru pe care îl doriți este să dedicați timp și energie în urma lecțiilor cuiva care nu are absolut nicio idee despre ceea ce fac ei înșiși. Nu toată lumea poate preda dansul. Puteți să consultați pagina lor despre YouTube și să le citiți numele pe Google pentru a afla mai multe informații despre experiența lor.

Metodă

Toată lumea are modalități diferite de a prelucra informațiile. Unii au nevoie de lecții lente și constante, fără prea mulți pași intre acestea. În timp ce alții avansează lucrurile mai repede decât majoritatea și pot urma fără efort fără a se pierde.

Stil

Cel mai greu este să alegi stilul de dans pe care vrei să îl înveți și să simți că poți să îl înveți. Nu alegeți doar hip-hop, deoarece este cel mai popular. Trebuie să găsiți un dans care să vă placă și să vă facă să doriți să îi dedicați timp și energie în fiecare zi.

Calitate

Este deja dificil să încerci să înveți o nouă abilitate doar prin vizionarea unui videoclip; nu vrei să fii împiedicat de un videoclip care are o calitate proastă. Vrei să poți vedea cu claritate fiecare mișcare pe care o face coregraful. Sunetul sau filmarea defectuoasă vă poate împiedica într-adevăr capacitatea de a rămâne cu el.

Practică, practică, practică.

Singurul lucru adevărat, indiferent de ce tip de dans alegeți să învățați, este necesitatea de a practica în mod constant. Nu vă puteți aștepta să învățați să fiți un dansator mare într-o singură zi! Trebuie să începeți cu mentalitatea că trebuie să practicați în mod constant în fiecare săptămână de câte ori este posibil pentru a câștiga memorie musculară, flexibilitate și o tehnică excelentă.

Spaţiu

Creați un spațiu în cameră sau acasă pe care să-l puteți face cu ușurință, fără prea multe bătăi de cap pregătit pentru antrenament, astfel încât să nu petreceți timpul amânând sau distrăgându-vă atenția. Acest lucru ar putea include acces ușor la un powerpoint și un loc bun unde puteți vedea cu ușurință tableta sau laptopul, acces ușor la orice echipament pe care l-ați putea folosi și o oglindă de lungime completă pentru a vă verifica propriile mișcări.

Dansul este o activitate plăcută, benefică si confortabila mai ales daca optati pentru dans online. Nu ezitați să includeți în viață voastră acest frumos sport și formă de artă.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *