De ce dansul? Importanța dansului în viața copilului tău!

Oamenii mă întreabă uneori de ce dansez.

1. Cursurile de dans aduc iubirea pentru sport pe toată viața!

Nu vă pot spune cât de ușor este pentru dansatori să-și adapteze abilitățile de la dans catre atâtea alte sporturi . Dansul este recomandat de catre cei mai mulți experti din domeniul sănătății ca forma de miscare fizica necesara tuturor copiilor. Dansul pentru copii este perceput ca fiind distractiv și ușor de asimilat de la o vârstă fragedă, creand o bază excelentă pentru sănătate și pentru un psihic puternic.

Dansul este o conversatie intre corp si suflet

2. Încredere, stima de sine ridicată și capacitate de a exprima.

Dansul este o modalitate excelentă de empatizare si conectare emoțională cu alti copii. De-a lungul cursurilor, este dezvoltata expresivitatea, zâmbetul și reflecsia propriei gandiri. Acestea creează un mediu de sănătate în care elevii își pot exprima sentimentele într-o manieră productivă, în timp ce învață să-și controleze emoțiile intr-un mod cat mai frumos.

3. Prietenie și legătură pe viata.

Majoritatea prietenilor pe care mi i-am făcut în viața mea au trecut prin antrenamentele mele de dans. Fiecare prietenie a început cu o legătură formată în clubul de dans și a continuat să crească avand parte pe parcursul anilor de momente frumoase de necomparat. Ca urmare a participarii la spectacole, competitii, lucrul în echipă, partener, dezvoltăm confortul în a lucra independent, un gust al concurenței sănătoase și inspirația din partea celorlalti.

4. Disciplina și focalizare.

Copiii vor experimenta provocări în grupele lor de dans, la fel cum oamenii experimentează provocări în viața lor. De la invatarea coregrafiei la stabilirea și atingerea obiectivelor, dansatorii vor simți succesul la o vârstă atât de fragedă. De asemenea, vor învăța că este nevoie de muncă grea și de transpirație pentru a-și atinge obiectivele și visele. Etica lor de lucru în sala de dans se răspândește la școlarizare și alte activități.

5. Flexibilitatea corpului și a minții.

Până la vârsta de 11 ani, copiii sunt cei mai flexibili, de aceea este important să inceapa să faca exercitii de mobilitate de la o vârstă fragedă. Copiii nu numai că își vor extinde flexibilitatea fizică, ci și mentala, în timp ce învață să-și controleze energia și corpurile în toată gama lor de mișcare.

 „Nu există un sentiment mai mare în lume decât să vă conectati la o piesă de muzică și să lăsați restul lumii să dispară

6. Creativitate și imaginație.

Dansatorii vor lucra la crearea de forme și mișcări prin imaginație și explorare. Acest lucru este benefic pentru toate aspectele vieții, creând oportunități nesfârșite pentru dezvoltarea viitoare.

7. Postura și atitudinea.

Puteți spune întotdeauna cine este dansatorul din cameră prin postura și capacitatea lor de a se mișca cu har. Tehnica predată în scoala de dans se concentrează pe menținerea spatelui drept, o postura corecta a coloanei vertebrale, o atitudinea sportiva si eleganta in acelasi timp.

8. Distractia!

Regula numărul unu la clasa de dans este să te distrezi. Ca și în viață, dacă nu găsești fericirea în ceea ce faci, este greu să construiești compasiune și persistență. Dansatorii vor simți libertatea de exprimare, se vor întâlni cu prieteni noi și vor culege satisfactiile antrenamentului de dans!

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *