|

Dansul Sportiv – Opera de Arta

Corpul e suficient de înțelept ca să ceară ceea ce are nevoie, iar semnalele lui sunt atât de evidente încât pot fi percepute fără vorbe! Cand ai lipsa de energie, corpul arata lipsa nutrientilor in organism. Așadar, mănânci, ca viața ta să își poată continua frumos ritmul.

Mulți dintre noi au simtit adesea si foamea din suflet. Asta se întâmplă pentru că dorintele lui sunt mai puțin vizibile.

“Food for the Body is not enough. There must be food for the Soul.”- Dorothy Day

Dar ce vrea sufletul?

Nevoia de Apreciere ar putea fi prima pe lista, urmată apoi de nevoia de Exprimare, dorită a fi exprimată prin cuvinte frumoase.

La fel de necesar este ingredientul Încurajare, sau cum ne place să îl numim mai nou- Stimulare. Cu toții avem momente de ezitare sau neîncredere, iar vorbele calde, spuse din suflet, insuflă forță.

Oare când vor înțelege oamenii ca ei sunt opere de artă?

De asemenea Toleranța- un bun foarte necesar.

La fel de important este ingredientul Pasiune, și anume însuflețirea pe care o punem în a face ceva care ne dă cu adevărat aripi! Pentru că, atunci când iubim ceea ce facem si facem ceea ce iubim, sufletul râde, dansează și zboară.

Pasiunea poate fi manifestată , în funcție de preferința fiecăruia, importantă fiind dăruirea de care ești capabil! Când descoperi ce te împlinește cu adevărat, nimic nu te oprește din a căuta soluții!

Și oricât de mult timp ar necesita atingerea acelui obiectiv, vei răsturna lumea până vei găsi ceea ce ai nevoie, iar sufletul va începe să cânte- cu note muzicale aparent codificate, pentru că nu oricine poate percepe muzica de calitate, fără oarece experiență în domeniu!

Onestitatea sau Sinceritatea (mai întâi față de noi înșine, apoi față de ceilalți) este încă un ingredient absolut necesar, care nu doar ne dă o stare de siguranță și acceptare, dar ne și apropie de semeni.

Sursa acestei opere de arta este atât în interiorul cât și în exteriorul nostru, motiv pentru care ar trebui să avem grijă ce oferim in aceasta lume fantastica.

Sursa acestei opere de arta este atât în interiorul cât și în exteriorul nostru, motiv pentru care ar trebui să avem grijă ce oferim in aceasta lume fantastica. Urmeaza-ti sufletul!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *