Dansul este cea mai buna forma de terapie pentru cupluri

Toate relațiile au urcarile și coborarile lor.
Deci, atunci când orice relație începe să simtă tensiunea, de obicei aveți două opțiuni: mergeți în negare și pretindeți că totul este în regulă. Sau cautati consiliere înainte ca lucrurile să înceapă să pară prea sumbre.

Din fericire exista ceva ce poate reaprinde flacara iubirii oricarui cuplu, care ar putea pune lucrurile în perspectivă. Iar acel lucru este dansul! Poate suna absurd, dar dansul este terapia noului cuplu. Este distractiv, este eficient și nu implică întrebări invazive. Probabil ca inca nu esti convins chiar acum, dar citeste mai departe cateva minute si poate iti vei schimba parerea.

De ce dansul este o opțiune bună?

Uitați-vă din nou la citatul introductiv și gândiți-vă la modul în care acțiunile vă ajută să vă construiți relațiile. De la gesturi dulci, ținându-va de mâna pana la primul sărut, fiecare acțiune te-a apropiat. În mod similar, înscrierea la cursul de dans al unui cuplu poate ușura tensiunea. Să vedem cum se întâmplă acest lucru:

1. Fii aproape și personal.

Fă un pas înainte și parcurge distanța.

Uneori, cuplurile sunt atât de înfășurate în viața copiilor lor, încât uită importanța intimității. O mana pe umăr, un sărut pe obraz și pleci la muncă. Fără să se vrea, aceste lucruri încep să creeze distanțe în relație. Nu mai împărtășiți detalii despre ziua voastra sau nu vă mai luați concediu pentru „nopțile de întâlnire”.
Dansul este intim din fire. Vă oferă șansa de a vă reconecta cu partenerul dvs. atât fizic, cât și personal. Orele petrecute în timpul orei de dans te ajută să uiți lumea și să te gândești doar la persoana din fața ta.

2. Legea echilibrului in cuplu.

Aștepți ca partenerul tău să facă prima mișcare?

Ei bine, nu ar trebui! Dansul te învață cum este nevoie de doi pentru ca lucrurile să funcționeze. Te învață despre rolurile de gen și despre cât de important este uneori să ai încredere în cealaltă persoană. De asemenea, înveți ceva despre munca în echipă și parteneriat. Practic, lecții despre sincronizare și coordonare sunt utile și în viața reală!

3. Sar scantei.

Vrei să reaprinzi romantismul?

Atunci nu este nimic mai potrivit decât lecții de dans în cuplu. Dacă sunteți începător, atunci veți putea lua provocarea ca echipă. Este un lucru interesant pe care il poti face cu cineva care te cunoaște de zeci de ani. Chiar dacă știi să dansezi, atunci devine o escapadă romantică. Trebuie să te furișez de responsabilități după ce sunt conjugate și să fiti doar împreună.

Pe scurt, dansul este terapia noului cuplu, deoarece redeschide liniile de comunicare. De asemenea, este mult mai bine decât să petreci ore întregi relaxat pe o canapea. Nu-i așa?
Vrei să aveti o pasiune comuna? Scoala de dans „Daniel Petre” deschide ușile pentru lecții de dans de cuplu. Vrem să reaprindeți scânteia în relația voastră învățând un nou mod de comunicare si distractie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *