Cursurile de dans sunt pentru orice varsta ?

In zilele noastre traim intr-o societate in care oamenii alearga pentru bani si isi dedica trei sferturi din viata in acest scop. Dar, fara sa isi dea seama timpul trece si oamenilor le raman foarte putin timp pentru propria lor viata, pentru a-si acorda timp lor, pentru a face ceva cu adevarat pentru ei si sufletul lor.

Dansul, o activitate pe care meriti sa ti-o faci cadou in aceasta viata!

Dansul este fericire, fericirea este in interiorul fiecarui om, iar dansul are puterea de a te face fericit. Un moment de relaxare, socializare si dezvoltare a partii artistice pe care o descoperi iesind din zona de confort. Poti alege celebrele dansuri de societate, sau actualele dansuri sportive, unde te poti distra sau relaxa si a te regasi pe tine insuti. Sunt foarte multe scoli de dans in Bucuresti unde poti experimenta diferitele stiluri de dans cum sunt cele clasice si elegante: Vals Lent, Vals Vienez, Tango , Slow Fox, Quick Step, Tango Argentinian, sau stilurile latino ceva mai ritmate: Salsa, Bachata, Samba, Cha-Cha, Rumba sau Jive. Este momentul sa scapi de inhibitii si sa descoperi latura creativa si momentele dedicate exclusiv tie care au fost lasate “pe altadata”. Evadeaza din rutina zilnica prin pasiune si printr-un stil de viata frumos.

Dansul este un hobby excelent pentru adulti unde cu siguranta iti poti gasi jumatatea!

Poti dezvolta dragostea de sine la un curs de dans, iar pentru ca oamenii atrag ceea ce sunt si simt la interior, să mergi la un curs de dans este o metodă excelentă de a cunoaște oameni noi si cu siguranta locul ideal unde energia dansului iti poate atrage jumatatea. Participând la cursuri de dans alături de alte persoane ai șansa să legi noi prietenii, să devii o persoană mai destinsă și mai deschisă cu cei din jur și sa îți învingi nesiguranța. Dansand, avem o stare generală de spirit mai bună, devenim mai pozitivi si spontani, capatand mai multa incredere in noi atragand astfel oameni de aceeasi energie.

Dansul consolidează relații!

Oamenii se conecteaza prin dans la emotii si trairi frumoase. Dacă vrei să faci ceva frumos alături de persoana iubită, convingeti partenerul să te însoțească la lecții de dans. Prin dans ajungi sa realizezi o conexiune perfecta cu partenerul, pentru că dansul vă ajută să comunicați mai bine, să deveniți echipa perfectă și să aveți și mai multă încredere în celălalt. În plus, pe parcurs vă veți crește performanțele împreună, iar sentimentul că puteți construi ceva de succes de la zero vă va încuraja să desfășurați cât mai multe activități de cuplu pe viitor.

Dansul te ajuta sa mergi la doctor mai rar!

Un stil de viata sanatos nu poate exista fara sport, iar dansul este o forma de miscare placuta si eficienta. Antrenamentele de dans implică mișcare multă, iar mișcarea te face să ai alt tonus atât muscular cât și psihic, asta îți va întări sistemul imunitar și vizitele tale la farmacie, doctor vor fi mai rare. Mișcarea pe muzică este terapie pentru mintea ta și dansul este de departe cel mai ieftin „psiholog”.

Să fii în formă este echivalent cu să fii cea mai frumoasă variantă a ta!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *