Cum să ai un dans de nuntă reușit

Primul tău dans este simbolul noii vieți pe care o începeti impreuna, există un motiv pentru care este o tradiție atât de lungă! Necesită aceeași atenție și planificare ca restul ceremoniei tale, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor. Planificati-va timpul pentru a face din primul vostru dans ceva special și semnificativ pentru amândoi, în timp ce începeți noua voastra călătorie împreună. Acest dans vă apropie si mai mult de partener și impreuna creați o amintire dragă de care va veti aduce aminte mult timp după nuntă. Iată cinci sfaturi pentru crearea primului dans perfect, memorabil.

SFATUL 1. Alegerea melodiei potrivite

Evident, nu veti dori doar o melodie pe care DJ-ul vostru decide să o aleaga la intamplare pentru primul tău dans. De asemenea, nu vrei să-ți plictisești oaspeții cu aceeași melodie a lui Ed Sheeran pe care toată lumea o folosește în ultima vreme (cu excepția cazului în care amândurora va place acea melodie și este semnificativa pentru voi. Aceasta este nunta ta până la urmă). Luați ceva timp pentru a lua în considerare toate opțiunile voastre posibile de melodie. Ai melodia ta în cuplu? Există o melodie care a cântat într-o perioadă semnificativă în relația voastra? O melodie pe care ai ascultat-o ​​la prima întâlnire? În ziua în care ai spus „te iubesc” pentru prima dată? În ziua în care v-ati intanlit? Există o melodie dintr-un show de televiziune sau un film care să fie simbolic pentru voi? Este doar melodia voastra care va aduce aminte de ceva frumos? Există o lume întreagă de muzică acolo, luativa timp să alegi ceva care rezonează cu voi.

SFATUL 2. Luați în considerare stilul dumneavoastră

Nu toate dansurile de nunta trebuie să fie vals. Nu toate dansurile de nunta chiar trebuie să fie dansuri lente. Stilul tau este mai energic? Te-ai gândit la un prim dans hip-hop? Nu lăsați tradiția să vă înăbușe creativitatea, dacă mai degrabă ai prefera salsa decât ceva clasic, mergi la ea! Contactați-ne pentru mai multe informații despre tipurile de dansuri pe care le predăm și lecțiile pe care le oferim!

SFATUL 3. Ținuta vestimentară pentru dans

Ținuta ta de ceremonie se potriveste cu primul dans la care visati? Trena lunga va intra în calea pasilor de dans? Luați în considerare schimbarea între ceremonie și recepție în ceva mai confortabil sau mai potrivit pentru primul vostru dans. Fie că înseamnă o versiune mai puțin formală a look-ului anterior sau o ținută complet diferită, nu vă fie teamă să o combinați. V-ați întâlnit partenerul purtând ceva ciudat sau specific? Sau vrei să îți creezi dansul în jurul unui anumit eveniment de cultură pop? Dansati pe o anumită coloană sonoră de film și vreti să „îmbracati” piesa? Folositi-va imaginatia si creativitatea daca doriti o aparitie inedita

SFATUL 4. Creează POVESTEA:

Dansul este o artă frumoasă care vă permite să spuneți o poveste fără a spune un cuvânt. Există o anumită poveste pe care vreti să o împărtășiti cu prietenii și familia în ziua voastra mare? Vrei să retrăiești cum ai cunoscut partenerul? Vrei să te uiți cu speranță la viitor prin dansul vostru, Vorbește cu instructorul tău de dans și află cum să-ți comunici ideile prin dansul tău, in asa fel incat dansul vostru sa fie chiar de poveste.

SFATUL 5. Luați alături FAMILIA ȘI PRIETENII

Ziua nunții tale este la fel de mult despre cei dragi, cât despre tine și partenerul tău. Luați în considerare aducerea lor în primul vostru dans! Flash mob-urile sunt din ce în ce mai populare ca o modalitate care preia presiunea cuplului în timpul primului dans, precum și de a include familia și prietenii in momentul de dans. Dacă perspectiva de a dansa în fața unei mulțimi mari timp de două-trei minute te face pe tine sau pe partener neliniștit, sau dacă vrei să sărbătorești crearea noii tale familii, ia în considerare un dans de grup. Poți începe cu tine și soțul tău singuri și să-ți adaugi treptat alaturi pe cei dragi, sau să începi cu un grup de dansatori de la bun început. Vorbeste cu instructorul de dans si lasa-l sa te ajute cu coregrafia unui grup minunat pentru primul tau dans!

Cu aceste sfaturi, veți avea instrumentele necesare pentru a crea un dans distractiv, memorabil și plin de semnificații, despre care voi și invitații vostrii veti vorbi în anii următori! Dacă toate celelalte nu reușesc, amintiți-vă că nunta voastra este despre dragostea pe care o împărtășiți cu partenerul vostru, nu trebuie să aveți un dans complicat, intotdeauna există frumusețe în simplitate, orice faceti cu iubire este suficient pentru creea un spectacol emotionant.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *