Cum sa ai un dans de nunta de vis

Echipa dvs. în organizarea marelui eveniment.

Ați depus timp și efort în pregătirea unui dans de nunta uimitor pe care prietenii și familia dvs. îl vor iubi și pe care vi-l veți aminti pentru totdeauna. Poate că le-ați spus tuturor că cunoașteți fiecare detaliu fabulos sau poate este cel mai bun secret. În orice caz, asigurați-vă că beneficiați la maxim de un moment fabulos, comunicând din timp cu câțiva profesioniști cheie.

Planul de nuntă:

Este de la sine înțeles că planificatorul nunții dvs. (sau organizatorii) vor fi cei mai eficienti dacă știu toate detaliile nunții voastre, inclusiv modul în care doriți ca dansul mirilor să meargă. Câteva lucruri de discutat ar putea fi:

 • De câtă spatiu ai nevoie? Unele dansuri (de exemplu, vals) acoperă mai mult spatiu, în timp ce altele (de exemplu, Bachata) se pot face într-un spațiu mai mic.
 • Unde ar trebui să stea oamenii sau vor sta în picioare pentru a oferi tuturor o vedere bună?
  Folosești recuzită specială sau vor fi implicați și alți oameni?
 • Vei fi schimbat într-o ținută diferită înainte de dans?

DJ sau Formație Live (Band):

Evident, DJ-ul tău are multe de-a face cu cât de bine merge primul tău dans. El nu va pune doar muzica, dar vă anunță dinainte și vă va prezenta din nou când terminați dansul. Având în vedere că mulți oameni aleg diferite versiuni ale intrarii pe ringul de dans. DJ-ul poate avea obiceiul să omoare timpul pornind muzica în timp ce cuplul merge sau estompează muzica mai devreme. Ambele practici îți pot distruge planurile, așa că anunță-le că faci ceva special și ține cont de următoarele:

 • Asigurați-vă că știu că utilizați o versiune editată a melodiei.
 • Obțineți ediția finală cât mai curând posibil și asigurați-vă că numele fișierului este clar astfel încât să nu se amestece cu versiunea completă.
 • Spuneți-le să nu estompeze sau să extragă melodia, ci să o lase să cânte așa cum este.
 • Spuneți-le să înceapă muzica fie când le semnalizați, fie când sunteți în poziție.
 • Toate aceste detalii binenteles sunt stabilite prima data cu instructorul vostru de dans.

Dacă aveți o trupă sau un cântăreț, este și mai complicat. Totul de mai sus se aplică în continuare, dar aveți, de asemenea, pasul suplimentar de a vă asigura că muzica pe care o redă este aceeași cu cea pe care o practicați. Vorbește cu liderul trupei cât mai devreme și vezi cum va propun si ei lucrurile. Acestea sunt unele variante bune:

 • Edităm o versiune înregistrată a melodiei dvs. pentru a avea sens (lungime, senzație, evidențiere) pentru un prim dans.
 • Trimiteți versiunea editată trupei pentru a putea dezvolta un aranjament similar.
 • Își înregistrează versiunea live și o trimit înapoi la tine pentru a exersa.

Fotograful și Cameramanul:

Fotografii si filmarile surprind momente. În mod normal, nu se întâmplă prea multe în timpul unui dans de nunta, așa că se concentrează pe detalii precum expresiile, inelul, pantofii, etc. Dar daca dansul tău nu va fi unul obișnuit și vei dori fotografii grozave din fiecare ridicare, pirueta și pozitie. Cameramanul tău nu poate face asta decât dacă știe ce urmeaza. Pregătiți-le făcând aceste două lucruri simple:

 • Discutați cu ei despre tipurile de fotografii pe care le doriți.
 • Dă-le un videoclip cu dansul filmat la repetitii. Acesta este cel mai bun mod de a vă asigura că știu la ce să se aștepte și sunt gata pentru cele mai importante momente.

Efecte de fum și artificii:

De asemenea acest aspect este unul esențial în înfrumusețarea cadrului în timpul dansului de nuntă. La fel că orice detaliu este foarte important să stabiliți cu responsabilul care se ocupă de pornirea fumului greu. Deasemenea și cu persoană care va aprinde artificiile în jurul ringului de dans să știe exact momentul din timpul dansului când vor trebui sincronizate. De obicei aceste efecte se sincronizează cu un moment mai spectaculos sau emoționant din coregrafia voastră (o ridicare, o deplasare de pași mai mare sau o îmbrățișare).

Chiar dacă planificarea unei nunți pare să aibă atât de multe detalii, cu siguranță merită implicare și efortul depus pentru a crea din acest moment unic ceva fabulos.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *