8 Motive de a oferii cursuri de dans angajatilor companiei tale

Acest articol are aproximativ 5 minute citit, dar este plin de fapte bazate pe cercetare care vă pot ajuta afacerea. Așa că faceți o pauză rapidă și bucurați-vă!

SUCCESUL UNEI COMPANII DEPINDE DE MORALUL ANGAJATILOR

Productivitate. Performanţă. Eficienţă. Totul începe cu o forță de muncă dinamică, creată și cultivată prin operațiuni zilnice fără probleme, oportunități de creștere și aprecierea personalului. Recunoașterea muncii grele exercitate de echipa ta este esențială pentru orice lider. Nu numai că încurajează un standard mai ridicat de performanță, dar va duce la o satisfacție mai mare a clienților și, da, la profituri mai mari. FORBES a publicat cercetări care arată că 70% dintre companiile americane oferă programe de dans pentru angajați!

De ce? Pentru că functioneaza.

Programele de dans transmit mesajul puternic angajaților, că bunăstarea lor contează la fel de mult ca și capacitatea lor de a produce rezultate. Industria tehnologiei a condus în modernizarea modului în care companiile abordează bunăstarea angajaților cu un succes orbitor. Cine nu ar dori un tobogan uriaș lângă biroul lor? Dar nu toți suntem Google sau Facebook. Așadar, cum rămâneți mai departe în productivitatea și starea de bine a angajaților, fără a fi nevoie să spargeți banca și să construiți un parc de distracții interior în stil Silicon Valley pentru angajații dvs.? Pentru următorul tău eveniment de apreciere a angajaților, de ce să nu faci ceva diferit? De ce nu încercați o activitate care are o multitudine de beneficii fizice și mentale dovedite prin cercetare pentru echipa dvs.? Mai ales, de ce să nu încercați ceva distractiv?

Dansul! Uimit? Nu ar trebui să fii

Dansul este interactiv social, expresiv și dinamic, ceea ce ne duce la o gandire pozitiva si o energie buna in orice facem. Nu mai vorbim de beneficiile enorme ale dansului pe care le are de oferit în zonele de încredere, etichetă și empatie. Toate acestea sunt cruciale pentru o companie să funcționeze bine. Încă nu ești convins? Ei bine, o sa dezvaluim motivele verificate de ce dansul ajuta orice companie sa devina mai productiva.

1. Dansul te face mai istet:

Creierul nostru este compus dintr-o rețea complexă de căi neuronale. Cu cât facem mai multe conexiuni între diverse idei și activități, cu atât creierul nostru devine mai puternic. „Dansul integrează mai multe funcții ale creierului simultan – kinestezice, raționale, muzicale și emoționale – sporind și mai mult conectivitatea neurală”, după cum explică un articol al lui Stanford. În plus, dansul necesită luarea rapidă a deciziilor în ceea ce privește coordonarea fizică, ritmul și conștientizarea socială. Procesul rapid de decizie susține inteligența. Așa că, în timp ce dansați pe melodia preferată, creierul este antrenat serios. Ritmul făcând puzzle-uri!

2. Construirea echipei:

Timpul social se dovedește a fi profund critic pentru performanța echipei, adesea reprezentând mai mult de 50% din schimbările pozitive ale modelelor de comunicare. Ai nevoie de o echipă care să știe să lucreze împreună în mod coerent și să meargă în direcția corectă, la momentul potrivit … nu? Ei bine, dansatorii au nevoie de aceeași simbioză. Ai încredere că partenerul tău se va întoarce cu piciorul stâng, astfel încât să poți merge mai departe cu dreaptul tau și invers. Un pas de bază ca acesta exemplifică un parteneriat coerent și de încredere, un element fundamental si esențial pentru orice echipă de succes. Orice angajat care crede ca stand zilnic 8 ore in fata calculatorului poate sa fie eficient pe termen lung se minte singur. Mișcarea stimulează organismul să elibereze substanțe chimice numite endorfine, care interacționează cu receptorii din creierul nostru pentru a declanșa sentimente pozitive în interiorul corpului. Sa dovedit științific că, dacă ne simțim bine fizic, putem performa intelectual și emoțional mai bine. Dansul va păstra sângele, mintea și ideile curgătoare ale angajaților dvs., ceea ce va duce la o calitate mai bună a muncii.

3. ENERGIE SI DANS:

Orice angajat care se așteaptă să stea în fața ecranului computerului timp de opt ore la un moment dat și să funcționeze bine, luptă intr-o batalie pe care o pierde. Oamenii au evoluat să se miște! Mișcarea stimulează organismul să elibereze substanțe chimice numite endorfine, care interacționează cu receptorii din creierul nostru pentru a declanșa sentimente pozitive în interiorul corpului. Sa dovedit științific că, dacă ne simțim bine fizic, putem performa intelectual și emoțional mai bine. Dansul va păstra sângele, mintea și ideile inovatoare ale angajaților dvs., ceea ce va duce la o calitate mai bună a muncii.
Nu ne credeți? Întreabă-i cum se simt după o lecție!

4. SĂNĂTATEA ȘI DANS:

Dansul este o activitate cu risc redus, cu dificultate redusă, care are niveluri diferite de intensitate, apelând la o serie de abilități, în special la începători. Indiferent de unde începeți, dansul poate fi un antrenament serios cu întregul corp! În plus, dansul îmbunătățește postura, o problemă uriașă pentru forța de muncă modernă. De ce contează asta? Angajații care sunt conștienți și care răspund nevoilor de sănătate ale corpului lor sunt mai capabili să lucreze fizic și mental. Dansul îi va aduce într-o stare de spirit orientată către sănătate. Angajații sănătoși înseamnă, de asemenea, costuri mai mici de sănătate, economisind în final banii companiei.

5. ÎNCREDERE:

În afaceri, limbajul corporal și încrederea în sine pot fi adesea diferența dintre succes sau eșec. Dansatorii sunt instruiți să fie stăpâni pe amândoua. Pe măsură ce dansezi, crești conștiința de sine, monitorizând modul în care corpul tău se mișcă. Aceasta duce la o prezență mai puternică și creează încrederea în sine. De asemenea la fel de important, plasarea angajaților într-un cadru necunoscut cu o sarcină străină, cum ar fi dansul, le va permite să încerce ceva nou și să-și extindă nivelul de confort. Această mentalitate va transcende dincolo de ringul de dans și în afara zonei de confort. Cei mai performanți sunt întotdeauna mai încrezători. O echipă mai sigură duce la o producție și productivitate mai ridicata.

6. CREATIVITATE:

Potrivit lui Steve Jobs, „Dacă veți realiza conexiuni care sunt inovatoare … nu trebuie să aveți aceeași experiență ca toți ceilalți.” Desenarea paralelelor între subiecte care nu au legătură poate duce la o inovație uimitoare. Idei noi și inovatoare trasează o linie între o producție de muncă considerată mediocră și cea considerată exemplară. Expunerea angajaților la o sarcină creativă expresivă, cum ar fi dansul, va stimula fluxul gandurilor creative și le va provoca mintea. Oferă-le un lucru nou pentru a explora.

7. APRECIERE:

Am atins acest lucru mai devreme. Este esențial ca angajații să simtă că munca grea, perseverența și dăruirea lor sunt observate și apreciate cel mai important. Învățându-le o nouă abilitate, cum ar fi dansul, ar putea fi un mod unic de a spune „Mulțumesc!” și să-i răsplătești cu un moment bun, de asemenea!
Aceasta ne duce la rațiunea noastră finală și adesea trecută cu vederea.

8. DANSUL ESTE DISTRACTIV!

Schimbă-ți ideea obișnuită de a recompensa angajatii cu lucruri banale, cu cafea și gogoși la micul dejun sau clasicele bonuri de masa! Din toate motivele menționate mai sus, dansul va fi cel mai incantator pentru corpul și mintea lor. Veti câștiga puncte bonus în ochii lor. Nu poți greși cu dansul. În plus, o sa aveti o echipa foarte dornica sa participe la următoarea petrecere a companiei!

Nu facem doar să speculăm. Am testat și dovedit aceste 8 motive alături de clientii nostri si de companiile ale caror angajati au luat lectii de dans si rezultatele au fost: niveluri de energie mai ridicate, mai multe zâmbete și implicare crescută.
Vrei să vezi cum dansul îți poate ajuta compania? Contactați-ne aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *